«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Anker Nebula Cosmos Laser 4K ile Kusursuz Görüntü, Mükemmel Ses

Anker Nebula Cosmos Laser 4K ile Kusursuz Görüntü, Mükemmel Ses

anker-nebula-cosmos-laser-4k-ile-kusursuz-goruntu-mukemmel-ses.jpg

Yaşamı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, Cosmos Laser 4K ile seyir keyfinizi artırıyor. Kompakt lazer projeksiyon cihazı Cosmos Lazer 4K, her yere taşınabiliyor, IEA teknolojisi sayesinde kolayca kurulumu yapılıyor. Muhteşem görüntü ve ses kalitesi sunan Cosmos Lazer 4K ile size kendinizi sinemanın büyülü dünyasına bırakmak kalıyor.

Yaşamı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, sinema tutkunları için dünyanın en kompakt lazer projeksiyon cihazını sunuyor. Anker’in Nebula serisinde yer alan Cosmos Laser 4K,  IEA (Akıllı Ortam Adaptasyonu) teknolojisi sayesinde kolayca kurularak bulunduğu ortamı anında bir sinema salonuna dönüştürüyor. Kılavuz Çizgisiz Otomatik Ekran Hizalama özelliği yalnızca 3 saniyede görüntüyü herhangi bir kılavuz çizgisine gerek kalmadan hizalarken, Kusursuz Otomatik Odaklama özelliği ise görüntüyü hızlıca netleyerek dikkatinizin dağılmasını önlüyor.

30W gücündeki hoparlörlerle fısıltıları bile duyacaksınız

Gücünü lazerden alan 2400 Lümen parlaklık değeri ve Laser Forge Görüntü Motoru destekli zengin 4K görüntüleriyle fark yaratan Nebula Cosmos Laser 4K, ses konusunda da gücünü ortaya koyuyor. 30W gücündeki hoparlörler, film müziklerinin etkisini yoğunlaştırıyor, fısıltıların bile etkisini arttırıyor. AiFi teknolojisi ve Dolby Ses özellikleri ise sizi aksiyonun ortasına davet eden 3 boyutlu bir ses evreni oluşturuyor. 

Mavi ışığa karşı göz kalkanı 

Ergonomik olarak tasarlanan taşıma kulbuyla her yere taşınabilen Nebula Cosmos Laser 4K, kutu içeriğinde bulunan 4K Akıllı TV ve medya oynatıcı kitiyle tek bir dokunuşla Netflix dahil 7000’in üzerinde uygulamada en sevdiğiniz dizileri, filmleri, belgeselleri izleyebilmenizi de imkan sunuyor. Göz kalkanı ise yansıtılan mavi ışık miktarını azaltarak gözlerinizi koruyor. Telefon, tablet ya da USB sürücünüze bağlanabilen bu üstün cihaz, böylece istediğiniz içeriği zahmetsizce ekrana aktarmanızı sağlıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Yerel Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *