«
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. Bayrampaşa’ya dev Millet Bahçesi

Bayrampaşa’ya dev Millet Bahçesi

bayrampasaya-dev-millet-bahcesi.jpg

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, 45 bin metrekarelik alanda yapımı hızla devam eden Millet Bahçesi projesinin inşaatında incelemelerde bulundu. Projeyle ilgili mühendislerden bilgi alan Başkan Aydıner, “Toplam 15 fonksiyonlu Millet Bahçesi projemiz beni çok heyecanlandırıyor. Projemiz tamamlandığında vatandaşlarımızın yaşamına büyük renk katacak, gelecek kuşaklara çok güzel bir miras olarak kalacak ve ilçemiz Bayrampaşa da millet bahçesiyle anılacak.” dedi

 

TOPLAM 15 FONKSİYONLU

Kartaltepe Mahallesi’ndeki eski Pancar Motor Fabrika alanında yapımı hızla devam eden Millet Bahçesi’nde; zemin altı otopark, tematik bahçeler, çocuk oyun, etkinlik ve pilates alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları, koşu parkuru, müze ve kütüphane, biyolojik gölet, kuru havuz, çim amfiler, millet kıraathanesi ve gül bahçesi yer alıyor. Projenin 2024 yerel seçimlerinden önce tamamlanması hedefleniyor.

 

“USTALIK ESERİMİZ”

Bugüne kadar dinamik bir ruhla proje üstüne proje geliştirdiklerini belirten Başkan Atila Aydıner, “Toplam 15 fonksiyonlu Millet Bahçesi projemiz beni çok heyecanlandırıyor. Bu projemiz için ‘ustalık eserimiz’ diyebiliriz. Projemiz tamamlandığında vatandaşlarımızın yaşamına büyük renk katacak, gelecek kuşaklara çok güzel bir miras olarak kalacak ve ilçemiz Bayrampaşa da millet bahçesiyle anılacak.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Yerel Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *