«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Bi’Daha Bi’Daha – Igudesman & Joo “Bis”ler Dolusu Yeni Gösterileriyle CRR’de

Bi’Daha Bi’Daha – Igudesman & Joo “Bis”ler Dolusu Yeni Gösterileriyle CRR’de

bidaha-bidaha-igudesman-joo-bisler-dolusu-yeni-gosterileriyle-crrde.jpg

Klasik müziğin çılgın ikilisi "Igudesman & Joo" yeni gösterileri Play It Again/Tekrar Çal ile 22 Ekim’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda kahkaha dolu bir akşam yaşatmaya hazırlanıyor.

 

Komedi ile klasik müziği ve popüler kültürü birleştiren, eşsiz ve komik tiyatro gösterileri ile dünyayı kasıp kavuran, videoları 35 milyonun üzerinde izlenen Aleksey Igudesman ve Hyung-ki Joo, hem göz kamaştırıcı virtüözlükleri hem de şovlarıyla 22 Ekim Cumartesi akşamı CRR’de unutulmaz bir akşama imza atacak. 

 

Bi’Daha Bi’Daha

Igudesman & Joo yeni gösterileri Play It Again/Tekrar Çal’ın alt yapısını konserlerin en sevilen bölümlerinin “bis”ler olması fikrinden yola çıkarak tasarlamış.  Tekrar Çal; “O zaman neden tüm konser bis/encore (tekrar/istek) oluşmasın ki?” sorusu üzerinden dinleyicilere alışılmışın dışında bir konser deneyimi sunuyor.

 

Igudesman & Joo daha önceki iki gösterisi A Little Nightmare Music ve And Now Mozart ile dünyanın en önemli konser salonlarından onbinlerce kişilik stadyumlara kadar konser verdiği her yeri klasik müzik dinleyicileriyle doldurmayı başarmıştı.

 

İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda 22 Ekim Cumartesi akşamı gerçekleşecek konserin biletleri 150,120,75 ve 40 TL kategorisinde satışta.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Yerel Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *