«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Borusan Contemporary'de Çocuk Atölyeleri rengarenk !

Borusan Contemporary'de Çocuk Atölyeleri rengarenk !

borusan-contemporaryde-cocuk-atolyeleri-rengarenk.jpg

Borusan Contemporary’nin Perili Köşk’te gerçekleştirdiği birbirinden eğlenceli ve öğretici çocuk atölyeleri devam ediyor! Farklı yaş gruplarından çocuklar 29 Nisan’da gerçekleşecek olan “Kartondan Hayaller” atölyesinde Pop Sanatının renkli dünyası ile tanışırken 30 Nisan’da “Renk Renk Rengarenk” başlıklı etkinlikte farklı tekniklerle üretilmiş eserlerden ilhamla kendi soyut resimlerini üretecekler.

Borusan Contemporary’nin farklı yaş gruplarındaki çocuklara yönelik atölyeleri, küçük sanatseverlere hem eğlenebilecekleri hem de öğrenebilecekleri bir ortam sunmaya devam ediyor. 29 Nisan Cumartesi ve 30 Nisan Pazar günü gerçekleşecek atölyelerde 8-11 ve 6-8 yaş aralığındaki çocuklar, Hibrit Mekanlar sergisini gezdikten sonra yaratıcılıklarını geliştirecek atölye çalışmaları gerçekleştirecekler. 

Çocuklar Pop Sanatı ile tanışacak

29 Nisan Cumartesi günü saat 13.00-14.00 arasında Perili Köşk’te 8-11 yaş arası çocuklar için düzenlenecek “Kartondan Hayaller” başlıklı atölye çalışmasında katılımcılar, sanatçı Jim Dine’ın dikkat çeken renk kullanımını ve kullandığı tekniği yakından inceleyerek Pop Sanatı akımı ile tanışacak. Hibrit Mekanlar turu ile devam eden atölyede, sergide yer alan eserlerden ilhamla her çocuk kendi Pop Sanatı çalışmasını üretecek. 

Rengarenk bir deneyim

30 Nisan  Pazar günü ise saat 13.00-14.00 arasında Perili Köşk’te 9-11 yaş arasındaki çocuklar için düzenlenecek “Renk Renk Rengarenk” atölyesi, Hibrit Mekanlar sergi turu ile başlayacak. Farklı tekniklerle üretilmiş eserler ve soyut resim kavramı üzerine sohbet ile devam edecek etkinlikte sanatçı David Allen Peters’ın Yatay Sipariş H 12 isimli eseri yakından incelenecek. Peters’ın sanatsal üretim sürecinde kullandığı farklı tekniklerin deneyimleneceği atölyede, her çocuk kendi soyut resmini yapacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Yerel Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *