«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. Emirates uçak içi eğlence sistemi ice ile çağımızın ikonlarını kutluyor

Emirates uçak içi eğlence sistemi ice ile çağımızın ikonlarını kutluyor

emirates-ucak-ici-eglence-sistemi-ice-ile-cagimizin-ikonlarini-kutluyor.jpg

20. yüzyılda hem kültürü hem de tarihi şekillendiren ikonik figürleri onurlandırmak amacıyla, Emirates yolcuları hayatını kaybeden Kraliçe II. Elizabeth, Elvis Presley ve The Beatles’ın yer aldığı, büyük beğeni toplayan bir dizi belgesel ve filmi ödüllü uçak içi eğlence sistemi ice üzerinden Ekim ayı boyunca izleyebilecekler.

 

Skytrax World Airline Awards tarafından “Dünyanın En İyi Uçak İçi Eğlence Sistemi” olarak seçilen ve 17. yılını kutlayan ice, tarihte en uzun süre tahtta kalan İngiliz hükümdar ve en uzun süre görev yapan kadın devlet başkanı olan Kraliçe II. Elizabeth’in olağanüstü yaşamını kronolojik olarak ele alarak etkileyici bir şekilde onurlandıran Elizabeth: A Portrait in Parts gibi yeni gösterime giren özel içeriklerden oluşan bir liste sunuyor. Kraliçe’nin hayatının 70 yılı aşkın bir dönemine ait görüntülerin nostaljik bir montajını sunan belgesel, izleyicileri Kraliçe’nin hayatında yaratıcı ve duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.

 

Yolcular ayrıca Baz Luhrmann tarafından yönetilen ve eleştirmenlerin beğenisini kazanarak şimdiden gişelerde büyük başarı toplayan 2022 yapımı biyografik müzikal drama türündeki Elvis filmini de izleyebilirler. Gerçek Elvis Presley hayranları, sanatçının altı klasik filminin yer aldığı (Jailhouse Rock(1957), It Happened at the World's Fair (1963), Viva Las Vegas! (1964), Tickle Me (1965), Speedway (1968) and Live a Little, Love a Little (1968)) Elvis Spotlight Collection ile Elvis’in olağanüstü müzik kariyerini daha detaylı bir şekilde inceleyebilirler. Rock'n Roll yıldızının “Making the Movies Special – Elvis + Music in Films” ve “Classic Albums: Elvis Presley” adlı iki belgeselini daha ice üzerinden izlenebilir.

 

Müzik tutkunları, dünyanın en etkili müzik gruplarından biri olan İngiliz Rock'n Roll dörtlüsü The Beatles’ı mercek altına yatıran The Beatles and India adlı yeni belgeseli izleyebilirler. Film, The Beatles ve Hindistan arasındaki yıllara meydan okuyan sevginin benzersiz bir tarihsel kronolojisini sunarken Batı’daki hızlı ve şöhretli yaşamları, Hindistan’da spiritüel mutluluk arayışları arasındaki kontrast ve bu kontrastın yarattığı ilham dolu, yaratıcı şarkı yazarlığı ile ilgili eşsiz arşiv görüntüleri, fotoğraflar, görgü tanıkları ve uzmanların yorumlarına yer veriyor.

 

Aksiyon severler, Hollywood yıldızı Val Kilmer’in hayatını, kariyerini ve sağlık sorunlarını anlatan Val adlı yeni belgeselin yanı sıra gişe rekortmeni 2022 yapımı Top Gun Maverick ve Val Kilmer’in de yer aldığı serinin ilk filmi olan 1986 yapımı Top Gun’ı ice üzerinden izleyebilirler.

 

2022 yılında ice üzerinden şimdiye kadar en çok izlenen türler belgesel, aksiyon, macera ve komedi oldu. ice üzerinden bu yıl en çok izlenen filmler arasında Spider-Man: No Way Home, en yeni James Bond filmi No Time to Die ve Will Smith’in başrolünde oynadığı Oscar ödüllü King Richard yer alıyor. En popüler aile ve çocuk filmleri ise Boss Baby: Family Business, Encanto ve Sing 2 olarak öne çıkıyor.

 

Emirates, kapsamlı eğlence kütüphanesine her ay yüzlerce film, dizi, podcast ve müzik kanalı ekleyerek uçak içi içeriklerini sürekli güncelliyor. ice’a yeni eklenen film ve diziler arasında Minions: The Rise of GruWhere the Crawdads Sing, Father of the Bride (2022), The Black PhoneJames Webb: The 10 Billion Space Telescope ve 2022 Emmy® ödüllü Hacks: 1. ve 2. Sezonları yer alıyor.

 

Emirates ile seyahat eden yolcular, 45’ten fazla Oscar ödüllü film, 5000’den fazla seç-izle eğlence kanalı, 1500 saatten fazla film ve dizinin yanı sıra 40 dilde müzik, podcast ve sesli kitaplar, BBC, CNN ve Sky News Arabia gibi haber kanalları dâhil beş canlı televizyon kanalı ve canlı spor yayını yapan Sport 24 ve Sport 24 Extra kanalları ile birinci sınıf bir eğlence kütüphanesine erişebiliyorlar.

 

Yolcular ayrıca uçuş öncesi Emirates uygulamasındaki film ve dizilere göz atarak ve seçimlerini önceden yaparak kendi ice deneyimlerini oluşturabilir ve uçağa bindiklerinde seçimlerini ice sistemine senkronize ederek rahat ve keyifli bir seyahat deneyimini en üst düzeye çıkarabilirler.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Yerel Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *