«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Enerjisa Enerji'den yeşil bir dünya bilinci için çizgi hikâye serisi: Geleceğin Kahramanı

Enerjisa Enerji'den yeşil bir dünya bilinci için çizgi hikâye serisi: Geleceğin Kahramanı

enerjisa-enerjiden-yesil-bir-dunya-bilinci-icin-cizgi-hikaye-serisi-gelecegin-kahramani.jpg

Enerjisa Enerji, ‘Herkes için Daha İyi Bir Gelecek’ sağlamak üzere sürdürülebilir bir dünya yaratmak için çalışmalarını sürdürüyor. Enerjisa Enerji bu doğrultuda tüm nesillerin daha yeşil bir dünya bilinci ile hareket etmesine katkı sağlamak amacıyla ‘Geleceğin Kahramanı’ 2D çizgi hikâye serisini çocuklarla buluşturuyor. Serinin Youtube’ta yayınlanan ilk altı bölümü 6,5 milyona yakın izlenme ile büyük ilgi gördü.

Etki odaklı bir sürdürülebilirlik yaklaşımı ile Türkiye’nin enerji dönüşümüne öncülük eden lider elektrik dağıtım, perakende satış ve müşteri çözümleri şirketi Enerjisa Enerji, Türkiye’nin dört bir yanında daha fazla insana daha iyi bir gelecek sağlamak için yeni projeler geliştirmeye devam ediyor. Sürdürülebilirliği stratejisinin merkezine koyarak, insan ve teknoloji odağıyla daha akıllı ve yeşil bir dünyaya katkı sunmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Enerjisa Enerji, yenilenen kaynaklarla geleceğin her bir paydaşı için daha iyi olmasını hedefliyor. 

‘Herkes için Daha İyi Bir Gelecek’ hedefiyle yürüttüğü projelerine bir yenisini daha ekleyerek Geleceğin Kahramanı video serisini oluşturan Enerjisa Enerji, gençlerden aldığı ilham ile geçmiş yılların sevilen tarzı olan çizgi-roman kültürünü birleştiriyor ve heyecan dolu bu macerayı geniş kitlelere aktarıyor.

Odağında gençler ve daha iyi bir gelecek var

Daha iyi bir gelecek için yaptığı çalışmaları gençlere daha iyi anlatmak isteyen Enerjisa Enerji, Geleceğin Kahramanı serisinde yarattığı kurgusal karakter Alya’nın maceralarını anlatıyor. Alya’nın, babasını arama yolculuğuna çıktığı animasyon dizi ile hem farkındalık oluşturmak hem de kısa ve eğlenceli içerikler ile yeni nesli daha iyi bir gelecek hakkında bilgilendirmek hedefleniyor. Her Cuma günü Enerjisa Enerji’nin YouTube kanalında yayınlanan ve toplamda 8 bölümden oluşacak serinin ilk altı bölümü 6,5 milyona yakın izlenme ile büyük ilgi gördü. Serinin gelecek bölümleri ve Alya’nın başına gelecekler ise merak konusu olmaya devam ediyor.

Babasıyla çok iyi bir ilişkisi olan bilim aşığı Alya’nın, babasının aldığı elektrikli araçtan etkilenerek üzerinde yaptığı geliştirmelerin aktarıldığı hikâyede, Alya ailesi tarafından topluma ve çevreye saygılı, farkındalık sahibi genç bir kadın olarak karşımıza çıkıyor. Babasının doğum gününde onu yalnız bırakmamak için elektrikli arabasıyla yola çıkıyor ve yolda çeşitli maceralara atılıyor.

Yayınlanan ilk 6 bölümde elektrikli şarj istasyonlarına, yenilenebilir enerji sistemlerine, küresel iklim krizinin olası sonuçlarına ve yangın tespit sistemi Kozalak’a da değiniliyor. Geleceğin Kahramanı film serisinin diğer bölümleri Enerjisa YouTube kanalından takip edebilirsiniz.

ENERJİSA GELECEĞİN KAHRAMANI PROJE KÜNYESİ

Reklamveren: Enerjisa

Reklamveren Yetkilileri: Göktürk Demirel, Yeliz Yalçınkaya, Tolga Tunç Ayalp

Ajans Direktörü: Ahmet Şükrü Altındağ

Kreatif Yazar: Onur Deveci, Oğuzcan Önver

Animasyon: Ömer Özsoy, Kadir Şahin

Art Director: Erdem Cambaz, Özkan Korkmaz

İllustrator: Gamze Beyaz

Proje Yönetimi: Esra Naz Altındağ

Strateji Ekibi: Gresi Sanje, Begüm Ferikoğlu

Medya Ajansı: Mediacom

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Yerel Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *