«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Hepsiburada'da 2023'ün İlk Marka Günleri Başladı

Hepsiburada'da 2023'ün İlk Marka Günleri Başladı

hepsiburadada-2023un-ilk-marka-gunleri-basladi.jpg

Modadan kozmetiğe, teknolojiden aksesuara milyonlarca üründe sevilen markaların indirimleri, yılın ilk Marka Günleri’nde Hepsiburada tüketicileriyle buluşuyor. 

Hepsiburada, yılın ilk kampanyalarını duyurmaya başladı. Çok sevilen markalarda her gün yenilenen fırsatlar, “Marka Günleri” kapsamında, 9 -13 Ocak tarihlerinde Hepsiburada kullanıcılarıyla buluşuyor.

Teknolojiden modaya, ev tekstilinden kozmetiğe 

2023 Kış tarzını yakalayacağınız seçenekler sunan, sevilen markaların sepette indirim fırsatları, gardıroplarınızdaki ve evdeki ihtiyaçlara uygun çözümler yaratıyor. Hepsiburada, yılın ilk Marka Günleri’nde, Defacto ürünlerine sepette %50’ye varan indirim, Camper ürünlerine sepette %35 indirim, Under Armour sezon ürünlerinde sepette %20 indirim imkanı sunuyor. 

Karaca, Paşabahçe mutfak ürünlerinde her gün yenilenen fırsatlar, Philips ve Karaca küçük ev aletlerinde avantajlı fiyatlar kullanıcıları Hepsiburada’da bekliyor.

Samsung telefon ve teknoloji aksesuarlarında uygun fiyatlı alternatifler, Logitech bilgisayar ürünlerinde süper fiyatlar, Philips kişisel bakım ürünlerinde ise 700 TL

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Yerel Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *