«
  1. Anasayfa
  2. Teknoloji
  3. HUAWEI akıllı giyilebilir cihazları MWC 223'te 16 ödül birden kazandı

HUAWEI akıllı giyilebilir cihazları MWC 223'te 16 ödül birden kazandı

huawei-akilli-giyilebilir-cihazlari-mwc-223te-16-odul-birden-kazandi.jpg

Mobil Dünya Kongresi (MWC 2023) İspanya’nın Barselona kentinde düzenlendi. Etkinlikte, HUAWEI WATCH Buds ve HUAWEI WATCH GT Cyber dahil olmak üzere Huawei giyilebilir cihazları, küresel medyanın ve misafirlerin dikkatini çekerek, son teknoloji tasarımları ve hızlı değiştirilebilir kılıfları için 16 prestijli medya ödülü kazandı.

Mobil Dünya Kongresi (MWC 2023) geçtiğimiz günlerde İspanya’nın Barselona kentinde düzenlendi. Etkinlikte, HUAWEI WATCH Buds ve HUAWEI WATCH GT Cyber dahil olmak üzere Huawei giyilebilir cihazları, küresel medyanın ve misafirlerin dikkatini çekerek, son teknoloji tasarımları ve hızlı değiştirilebilir kılıfları için 16 prestijli medya ödülü kazandı. Bu ödüller, Huawei’nin giyilebilir cihazlardaki uzmanlığının küresel olarak tanınmasını ve şirketin uluslararası pazardaki liderliğini pekiştiriyor.

Yeni giyilebilir özelliklerle sağlıklı yaşam kolaylaştı

TWS kulaklıkları ve akıllı saati entegre eden HUAWEI WATCH Buds, çığır açan tasarımıyla 8 medya ödülü kazandı. Saat, son teknoloji 2’si 1 arada kullanım deneyimiyle adından söz ettirdi. Etkinliğe katılan konuklar saati denemek için akın etti. Manyetik açılır kapak ve kulaklık tasarımına sahip sektörün ilk akıllı saati olan HUAWEI WATCH Buds, TWS kulaklıkları ve akıllı saati tek bir şık giyilebilir cihazda birleştirerek günlük kullanım sırasında TWS kulaklıkların unutulması veya kaybedilmesi sorununu çözüyor. Kulaklıklar, takıldığında sol ve sağ ses kanallarını otomatik olarak düzelten ve farklı kulak kanalı yapıları için en iyi ses kalitesini gerçek zamanlı olarak akıllıca uyarlayan Adaptif Tanımlama Teknolojisini destekleyerek misafirlerin harika müziğin keyfini çıkarmalarını sağlıyor. Geniş alanlı kulak kepçesi dokunmatik kontrolleri, misafirlerin sadece kulaklarına dokunarak birden fazla işleve erişmelerine olanak tanıyarak daha geniş bir menzil ve daha doğru dokunma tanıma sağlıyor.

Yetkili bir medya kuruluşu olan Phone Arena saati övdü: Huawei yeni bir çığır açıyor ve tıpkı ilk katlanabilir telefonlar gibi HUAWEI Watch Buds da bugün akıllı saat / kulaklık olarak bildiğimiz şeyi yeniden tanımlama potansiyeline sahip bir ürün! Üç yıl süren aralıksız testlerin ardından, 2’si 1 arada saat-kulaklık tasarımı, akıllı giyilebilir cihazlarda yeni bir sayfa açmak için her iki cihazın özelliklerini ve işlevlerini entegre ederek cihazlar arasındaki çizgileri bulanıklaştırıyor.

Kullanıcı deneyimini yeniden tasarlayan bu öncü ürün, akıllı giyilebilir cihaz pazarına canlılık katıyor. Akıllı giyilebilir cihaz ve ses endüstrisinde öncü olan Huawei, yeni ürün formları, teknolojileri ve deneyimindeki avantajlarıyla sektördeki yeniliklere liderlik etmeyi taahhüt ediyor.

Moda tutkunları için tasarlanan HUAWEI WATCH GT Cyber, kullanıcıların saat kasalarını istedikleri stile göre değiştirmelerine olanak tanıyan, donanım yeniliği ve sektörler arası entegrasyon için bir standart belirleyen benzersiz bir yapıya sahip. HUAWEI WATCH GT Cyber, şık değiştirilebilir kasaları ile 8 medya ödülü kazandı.

Konuklar göz açıp kapayıncaya kadar farklı saat kasaları ve yüzleri arasında geçiş yaparken bu yeni deneyimden gözle görülür bir şekilde memnun kaldılar. Farklı kıyafetlere ve tarzlara uyum sağlayabilen saat, küresel tüketicilerin her türlü durumda kendilerini ifade edebilmelerini sağlıyor. Sahada yapılan tüm testler ve tartışmalardan sonra medya, Huawei’nin cesur inovasyon ve durmak bilmeyen keşiflere olan bağlılığını yansıtan bu ürünün Huawei’nin en benzersiz ve güçlü ürünü olduğu konusunda oybirliğiyle hemfikir oldu.

Etkili bir sektörel tasarım dergisi olan Yanko Design, “Neredeyse Meta giyilebilir cihazın tasarımından bir sayfa almışlar gibi hissettiriyor” dedi. Dünyaca ünlü teknoloji medyası Trusted Reviews ise şu yorumu yaptı: “Huawei, Watch GT Cyber ile gerçekten farklı bir şey yapıyor. Sadece kayışı değil, tüm kasayı değiştirebilme özelliği şüphesiz moda bilincine sahip kişiler arasında popüler olacak ve hala oldukça yetenekli bir fitness takip cihazı olması da bir bonus.”

HUAWEI WATCH GT Cyber üç koleksiyon halinde geliyor: Urban Edition, Sport Edition ve Elegant Edition olmak üzere üç koleksiyona sahip olan HUAWEI WATCH GT Cyber, “Farklı, Özgür ve Sınırsız Olmak için Doğdu” mantığını dünyaya taşıyor. İlk Smart Movement ayrılabilir gövdesi ve Hızlı Değiştirilebilir kasası, dünyanın dört bir yanındaki kullanıcıların farklı ihtiyaçlarını ve kendilerini moda yoluyla ifade etme isteklerini karşılamak için tasarlandı.

Huawei, fitness ve sağlık alanındaki yeni dijital yetenekler aracılığıyla sağlıklı yaşamı teşvik etmek için tam yığın ve derin donanım-yazılım-servis uyumunu kullandı. Geçtiğimiz yıl, Huawei’nin akıllı giyilebilir ürünleri, tasarım, üretim süreçleri, yazılım ve donanım özelliklerindeki yeniliklerle dünyanın dört bir yanındaki tüketicilere gelişmiş bir ürün deneyimi sunmaya devam etti. Huawei, son derece yenilikçi donanım ürünlerine ek olarak, yazılım yeteneklerinde de atılımlar yaptı. HUAWEI TruSeen, HUAWEI TruSport, HUAWEI TruSleep gibi şirket içi yenilikler sayesinde Huawei’nin giyilebilir ürünleri, dünya çapındaki kullanıcılara profesyonel sağlık ve egzersiz takibi sağlıyor. İleriye dönük olarak, Huawei giyilebilir cihazlar, dünya çapındaki tüketicilere birinci sınıf fitness ve sağlık deneyimleri sunmak için yazılım ve donanım hizmetlerinin yeteneklerini ve avantajlarını entegre etmeye devam edecek.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Yerel Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *