«
  1. Anasayfa
  2. Eğitim
  3. İç Anadolu Kariyer Fuarı 2024

İç Anadolu Kariyer Fuarı 2024

İç Anadolu Kariyer Fuarı 2024

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Anadolu Üniversitesi’nin ev sahipliği ve 12 paydaş üniversitenin iş birliği ile “İç Anadolu Kariyer Fuarı 2024” gerçekleştirilecek.

İç Anadolu Bölgesinin en büyük kariyer fuarı olan İKAF’24 (İç Anadolu Kariyer Fuarı) ile öğrenci ve mezunlar Türkiye’nin alanında lider firmalarının iş ve staj imkanlarından yararlanacak. 28 – 29 Şubat tarihlerindeki fuarda ayrıca atölye/örnek olay çalışmaları, söyleşi, mülakat simülasyonu, film gösterimleri, konser, tiyatro gibi yüzlerce etkinlik olacak.

İç Anadolu Kariyer Fuarı 2024

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından ilki 2019 yılında gerçekleştirilen “Yetenek Her Yerde” temalı “Bölgesel Kariyer Fuarları”, bütün üniversitelerin öğrencilerini ve mezunlarını ülkemizin lider kurum ve kuruluşlarıyla bir araya getiren etkinliklerdir. Bu yıl, 5 ili kapsayacak bu etkinliklerden biri de Anadolu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde İKAF’24 (İç Anadolu Kariyer Fuarı 2024) adı ile 28 – 29 Şubat 2024 tarihinde, 12 paydaş üniversite ve çeşitli meslek odalarının iş birliğinde gerçekleştirilecektir.

Fuar kapsamında kişisel ve mesleki gelişim etkinlikleri, seminerler, bilgilendirme oturumları, atölye çalışmaları, mülakat simülasyonları gibi etkinlikler ile gençlerimizin mesleki becerilerine ve kariyer gelişimlerine katkı sağlanması hedeflenmektedir.

Fuara katılacak olan öğrencilerin ve mezunların öncelikle henüz üye olmamışlarsa Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin öğrenci ve mezunların nitelikli istihdamına katkı sağlamak amacıyla geliştirdiği ‘Yetenek Kapısı’na yetenekkapisi.org web adresinden üye olmaları gerekiyor. Öğrenciler ve mezunlar üye olduktan sonra fuar detaylarını, hangi işverenler ile görüşebileceklerini ve katılabilecekleri pek çok etkinliği Yetenek Kapısı’ndaki “Kariyer Fuarları” menüsünden inceleyebilecekler.

İKAF 2024 Destekçileri

İç Anadolu Bölgesinin en büyük kariyer fuarı olan ve Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Anadolu Üniversitesi’nin ev sahipliği ve 12 paydaş üniversitenin iş birliği ile gerçekleştirilecek olan İKAF 2024’ün ana sponsorları arasında T.C. Eskişehir Valiliği, GÜROK Grup, TAB Gıda yer alırken fuarın platin sponsorları ise Borsa İstanbul A.Ş, LAV, GCA oldu.

Altın Sponsorlar

İç Anadolu Kariyer Fuarı 2024 Altın Sponsorları arasında yer alan kurumlar ve markalar şöyle; Aselsan, Türkiye Ekonomi Bankası, Arıkan Automotive, Hidrokon, Altınbilek Makine, Beşiktaş Kültür Merkezi, Liberty Hospital Group, Carrefoursa, Eti, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi, Eskişehir Sanayi Odası, Hidromas

Gümüş Sponsorlar

İç Anadolu Kariyer Fuarı 2024 Gümüş Sponsorları arasında yer alan kurumlar ve markalar şöyle; Candy Hoover EuroAsia, Daikin, Kariyer.net, AgeSA Hayat Ve Emeklilik, Benli Geri Dönüşüm, Artek Grup Bilişim, Vienna Insurance Group, EMSA Jeneratör, ARED Enerji, Elexus Hotel, eBebek, Eczacıbaşı, Sinema Kültür Ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü

Bronz Sponsorlar

İç Anadolu Kariyer Fuarı 2024 Bronz Sponsorları arasında yer alan kurumlar ve markalar şöyle; Akarmak, BMA Teknoloji, ETİ Maden İşletmeleri, Roketsan, Türk Havacılık Ve Uzay Sanayii, Türkiye Petrolleri, Vakıf Katılım, Vakıfbank, TEI, Göltaş, Orma, Mirada Hotels, Arçelik, Nobel İlaç, Metro Türkiye, Torrecid, Türk Telekom, EnerjiSA Üretim, Erişim Müşteri Hizmetleri, English Time, KYK Yapı Kimyasalları, PWC, Coral Group, Süral Hotels, Endel Şirketler Grubu, Modernity Hotels, NG Kütahya Seramik, QNB Sigorta, Matlı Şirketler Grubu, İmren Alaçatı Tatlıcısı, MSC Grubu, Ford Otosan, Ekspats, Unilever, Temiz İş, Avantgarde Collection, Ilgazlar İnşaat, OEDAŞ, Kipaş Holding, Yıldırım Group Of Companies, ETS Global, Baycan Elektrik, Park Dedeman, Smart By Dedeman, Rheinland Privatschule, Datassist, Vodafone Türkiye, Ramada Plaza, Inn Town Hotel, Anemon Grand Eskişehir, Anytime, Hilton Garden, Nemak, Çelebi Havacılık Holding, Oyak Renault, Sennacity Hotel, The Merlot Hotel, Banna, United Towers, Havelsan, KÜMAŞ, Türkiye Finans, Leto City Hotel, Albaraka Türk, Atiker Yazılım, Özdilek Holding, CW Enerji, Vogue Hotel Supreme, Wimbledon Global, Porland, American Life Dil Okulları, Eskişehir Özel Anadolu Hastanesi.

Kamu Kurumları

İç Anadolu Kariyer Fuarı 2024 Kamu Kurumları arasında yer alan kurumlar şöyle; Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, T.C. Milli Savunma Bakanlığı, T.C. İçişleri Bakanlığı, T.C. Hazine Ve Maliye Bakanlığı, T.C. Ticaret Bakanlığı, T.C. Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, T.C. Kültür Ve Turizm Bakanlığı, Kamu İhale Kurumu, BOTAŞ, TEDAŞ, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği, Kamu Denetçileri Kurumu, Rekabet Kurumu, İşkur, Emlak Katılım, Vergi Müfettişleri Derneği, Yurtdışı Türkler Ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, Maden Ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, T.C. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, STM Savunma Teknolojileri Mühendislik Ve Ticaret A.Ş., Emniyet Genel Müdürlüğü, T.C. Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu, TÜİK, Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi, Sermaye Piyasası Kurulu, İller Bankası A.Ş. Eskişehir Bölge Müdürlüğü, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), Kızılay, T.C. Sağlık Bakanlığı Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü, Devlet Malzeme Ofisi, Diyanet İşleri Başkanlığı, T.C. Adalet Bakanlığı, T.C. Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, RTÜK, Nükleer Düzenleme Kurumu.

Global İletişim Ortağı

İç Anadolu Kariyer Fuarı 2024 Global İletişim Ortağı arasında yer alan markalar şöyle; Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı, Branding Türkiye.

Paydaş Üniversiteler

İç Anadolu Kariyer Fuarı 2024 Paydaş Üniversiteler arasında yer alan kurumlar şöyle; Anadolu Üniversitesi (Ev Sahibi), Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Eskişehir Teknik Üniversitesi, KTO Karatay Üniversitesi, Konya Teknik Üniversitesi, Konya Gıda Ve Tarım Üniversitesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi.

Katılımcılar

İç Anadolu Kariyer Fuarı 2024 Katılımcılar arasında yer alan markalar şöyle; LÖSEV, Monteri Termal Palace, SistersLab, ALP Havacılık, İVEK, Archi’s Academy, Bilecik Demir Çelik, Ece Çeviri Yazılım Eğitim Ve Danışmanlık, Mert Software, Özsoy İnşaat, Ege İhracatçı Birlikleri, Herkes İçin Havacılık Derneği, Polifarma, Youthes, Türkiye Aşçilar Ve Şefler Federasyonu, TÜBİTAK Rute, İTA Artisan Bakery, Kalyon Holding, Limak Çimento, Digital Advice Lab, Türk Eğitim Vakfı, TÜRSAB, Orlando Language Academy, Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, Gelişim Koçluk, Aspilsan Enerji, P&G Türkiye, Sib Pizza, Arinkom Teknoloji Transfer Ofisi, AstraZeneca Türkiye, Metasoft, Özel Eskişehir OSB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, Elektrik Üretim A.Ş., ATAP A.Ş., MERGEN Yazılım, Tasarım Simülasyon Teknolojileri, Habitat Derneği, ODA Art Gallery, PITON Technology, Çözüm TR, Alfabe Rehabilitasyon Dünyası, Önder Dil, Eleman.Net, T3 Girişim Merkezi, Eskişehir Odunpazarı Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Anka Kültür, Sanat Ve Bilim Topluluğu, TOHUM Otizm Vakfı, Disleksi Öğrenme Güçlüğü Derneği, Kodluyoruz, Anadolu Yetenek Akademisi, Genç Müsiad, UniKuni, Genç ASKON, Özel Bir İnci, Yeni Yol Okulları, Özel Çağdaş Okulları, Questa Thermal & SPA Hotel, Decathln, Assistt, IMERAS Pro., GMZ Enerji Sistemleri, Genoride Elektrikli Araçlar, Sıradışı Dijital, NAR Çiçeği Anaokulu, ÇMS Çetin Makina, Başarsoft, Kros Otomotiv, Milenyum Danışmanlık, Dragomen, SKAL, Ufkunes Turizm, AIESEC, Türk Hava Yolları, UnitOfis, Yurtbay Seramik.

Sıkça Sorulan Sorular

İKAF’24 ile ilgili merak edilenlerin derlendiği Sıkça Sorulan Sorular (https://ikaf.anadolu.edu.tr/sayfa/sikca-sorulan-sorular) sayfasını ziyaret ederek detaylı bilgi alabilirsiniz. Böylece “İKAF 2024’e kimler katılabilir?”, “Nasıl kayıt olabilirim?”, “İKAF 2024’te katılımcıları neler bekliyor?” gibi sorularla ilgili bilgi alabilirsiniz.

***

Branding Türkiye’nin global iletişim ortağı olduğu İKAF’24 ile ilgili tüm ayrıntılar ve İç Anadolu Kariyer Fuarı hakkında güncel gelişmeler için aşağıda yer alan BİLGİ AL butonuna tıklayıp web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca İKAF’ı sosyal medyada takip edip tüm gelişmeleri anlık olarak öğrenebilirsiniz.

BİLGİ AL > https://ikaf.anadolu.edu.tr/

Bir Cevap Yaz

Yerel Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *