«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. İş Yatırım Beylikdüzü Şubesi Açıldı

İş Yatırım Beylikdüzü Şubesi Açıldı

is-yatirim-beylikduzu-subesi-acildi.jpg

İş Yatırım Menkul Değerler faaliyete yeni başlayan Beylikdüzü Şubesi ile İstanbul’daki şube sayısını ona, ülke genelindeki şube sayısını ise yirmi yediye çıkararak sermaye piyasalarında varlık göstermek isteyen yatırımcılara bir adım daha yaklaştı. 

1996’dan bugüne sermaye piyasalarındaki yatırım danışmanlığı hizmetleriyle öne çıkan İş Yatırım’ın yeni şubesi 27 Mart 2023’te İstanbul Beylikdüzü’nde açıldı. İş Yatırım Beylikdüzü Şubesi İş Yatırım’ın yirmi yedinci hizmet yılında Türkiye genelinde faaliyete geçen yirmi yedinci şubesi ve İstanbul’daki onuncu şubesi oldu. Yatırımcılar İş Yatırım Beylikdüzü Şubesi’nde ulusal ve uluslararası piyasalardaki hisse senedi, sabit getirili menkul kıymetler, foreks, türev ve yapılandırılmış ürünlere yönelik yatırımlarına bire bir aracılık hizmeti alabiliyorlar.

İş Yatırım’ın ülke genelindeki 27 şubesi ise şu şekilde: İstanbul (Ataşehir, Beylikdüzü, Güneşli, Kalamış, Levent, Maltepe, Maslak, Nişantaşı, Taksim, Yeşilyurt), Ankara (Ankara, Anadolu, Başkent), İzmir (İzmir, Ege, 9 Eylül), Adana, Antalya, Bodrum, Bursa, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, Kayseri, Samsun, Trabzon ve Mersin.

İş Yatırım Beylikdüzü Şubesi Adres ve Telefonu:

Cumhuriyet Mahallesi D-100 Karayolu Caddesi First Avenue AVM No: 48 A Blok İç Kapı No:50 34500 Büyükçekmece, İstanbul

0212 882 77 00

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Yerel Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *