«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. “İstanbul’un Müzeleri” beIN CONNECT’te Başlıyor

“İstanbul’un Müzeleri” beIN CONNECT’te Başlıyor

istanbulun-muzeleri-bein-connectte-basliyor.jpg

Dijital içerik platformu beIN CONNECT, yepyeni bir beIN ORIGINALS yapımıyla içerik yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Her bölümünde İstanbul’un farklı bir müzesini odak noktasına koyarak, Bedia Ceylan Güzelce'nin sunumuyla kayıt altına alınan beIN ORIGINALS programı “İstanbul’un Müzeleri” 27 Ekim’den itibaren her Perşembe iki yeni bölümüyle beIN CONNECT’te yayınlanacak.

 

İzleyicilerine dilediği zaman diledikleri içeriğe ulaşma imkânı sağlayan dijital içerik platformu beIN CONNECT, izleyicilerine yeni içerikler sunmaya devam ediyor. Barındırdığı değerler ile yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği İstanbul'un müzeleri, kapılarını yazar ve sunucu Bedia Ceylan Güzelce'ye açıyor. Her bölümünde İstanbul’un farklı bir müzesini inceleyen ‘’İstanbul’un Müzeleri’’ programı, 27 Ekim 2022 Perşembe günü saat 22:15’te, Türkiye’nin belgesel kanalı beIN İZ TV’de yayın hayatına başlıyor.

 

“İstanbul’un Müzeleri”, İstanbul Arkeoloji Müzesi’nde!

Bedia Ceylan Güzelce'nin hazırlayıp sunduğu ''İstanbul'un Müzeleri''nin ilk bölümünde, İstanbul Arkeoloji Müzesi yer alacak. Türkiye'nin ilk müzesi olarak kabul edilen, müzeciliğin temellerinin atıldığı, uygarlığa dair ipuçlarını barındıran İstanbul Arkeoloji Müzesi yakından incelenecek.

 

İstanbul’un Müzeleri, her hafta perşembe günü beIN İZ ekranlarında yer alacak. Program, aynı zamanda beIN CONNECT’te de izlenebilecek.

 

beIN CONNECT Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde!

beIN CONNECT’ten popüler dizi, film ve belgeselleri izlemek isteyenler, yıllık paket ile ayda 12,90 TL’den başlayan fiyatlarla veya avantajlı yıllık paket ile tüm yıl tek çekim 129 TL’den başlayan fiyatlarla kutusuz, kurulumsuz anında internet üzerinden beIN CONNECT üyesi olabiliyorlar. Digiturk üyeleri ise paketlerindeki içerikleri beIN CONNECT’ten ücretsiz izleyebiliyorlar.   beIN CONNECT mobil uygulamasını Google Play ve App Store’dan indirebilir, beinconnect adresinden tek tıkla tüm içeriklere dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden ulaşabilirsiniz.  beIN CONNECT’e ayrıca Apple TV, Android TV ve Smart TV’lerden de erişebilirsiniz. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Yerel Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *