«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. Kripto para işlemlerini kolaylaştıran OKX Lite yayınlandı

Kripto para işlemlerini kolaylaştıran OKX Lite yayınlandı

kripto-para-islemlerini-kolaylastiran-okx-lite-yayinlandi.jpg

OKX Lite, kripto işlemlerini kolaylaştırıyor

 

Global kripto borsası OKX, kullanıcıların kripto paralarını satın almalarını, satmalarını ve takas etmelerini kolaylaştıran OKX Lite'ı piyasaya sürdüğünü duyurdu. Kullanıcılar, sunulan hizmetle beraber kolay bir şekilde satın alma ve takas yapabilme özelliğinin yanı sıra birçok özelliğe ve 10.000 dolarlık Gizemli Kutu programına erişim imkanı bulacak.

 

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından OKX, kullanıcılarına yeni hizmetler sunmaya devam ediyor. Yatırımcıların kripto paralarını satın almalarını, satmalarını, takas etmelerini ve işlem yapmalarını kolaylaştıran ticaret uygulamasının basitleştirilmiş bir versiyonu olan OKX Lite'ın piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

 

OKX Lite'ın lansmanı, şirketin "OKX Nedir?" başlıklı ilk küresel marka kampanyasını başlatmasının hemen ardından geldi. OKX'in Manchester City FC, McLaren Formula 1 ve Tribeca Festivali gibi önde gelen spor ve eğlence kurumlarıyla olan ortaklıkları, hem OKX'i hem de kripto ticareti dünyasını yepyeni bir kitleyle tanıştırdı. OKX Lite, yeni kullanıcılarına kripto ticareti dünyasına güvenli ve kolay bir giriş sağlamalarına yardımcı oluyor.

 

Önemli özelliklere ulaşım imkanı sunuluyor

OKX Lite sunduğu kolay bir şekilde satın alma, satma ve takas yapabilme, zincir içi ve zincir dışı transferlerini sağlayabilme, kripto para birimlerini cüzdanlarda tutabilme (staking), hareket halindeki piyasayı izleyebilme ve 10.000 dolarlık Gizemli Kutu programına erişim gibi önemli özelliklere ulaşma imkanı sunarak HODLER'ların ve ticarete yeni başlayanların beklentilerini karşılamayı hedefliyor.

 

OKX Lite'ın piyasaya sürülmesiyle beraber OKX, sorumlu ticareti teşvik etme, kriptoya erişimi genişletme ve finansal özgürlüğün önündeki engelleri kaldırma özelliğini sağlıyor. OKX Lite kullanıcıları kripto ticareti uzmanlıklarını kademeli olarak geliştirirken, OKX uygulaması; uzmanlıklarını geliştirmelerine doğrudan izin vererek  deneyimli bir yatırımcı gibi uygulamayı kullanmalarına izin verecek.

 

“OKX Lite, kullanıcılara farklı modlar arasında sorunsuz geçiş sağlıyor ”

Piyasa yeni sürülen OKX Lite ile ilgili açıklamalarda bulunan OKX Global Pazarlama Müdürü Haider Rafique, "OKX Lite, tüccarlara ve yatırımcılara bir kripto portföyü planlamanın, oluşturmanın ve yönetmenin en kolay ve en eğlenceli yönünü sunma yolumuz oldu. Kullanıcılarımız yeni arayüzümüze baktıkları zaman, günlük kripto deneyimini gerçekten geliştiren yükseltmelerle geleneksel aracılık uygulamanızı hatırlayabilecekler. Lite, Pro ve Cüzdan modu arasında sorunsuz geçiş yapma özelliği çok bilinçli olarak tasarlandı. Müşterilerimizin yalnızca şık yeni kullanıcı arayüzünden keyif almalarını değil, aynı zamanda bu yükseltmenin çok bilinçli olarak tanıtılan bu üç mod arasında sorunsuz geçiş yapmalarına yardımcı olmasını umuyoruz." dedi.

 

OKX'e şimdi katılanlar, arkadaşlarını 10.000'a kadar Gizemli Kutular kazanmaya davet edebilirler.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Yerel Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *