«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. MAPFRE Sigorta iş ortaklarıyla buluşmaya devam ediyor

MAPFRE Sigorta iş ortaklarıyla buluşmaya devam ediyor

mapfre-sigorta-is-ortaklariyla-bulusmaya-devam-ediyor.jpg

Türkiye’nin güçlü sigorta şirketlerinden MAPFRE Sigorta, iş ortaklarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. İş ortaklarını İkitelli Genel Servis Araç Onarım Merkezi’nde ağırlayan MAPFRE Sigorta, hasar sonrası hizmette önemli bir yeri olan Genel Servis Araç Onarım Merkezi İkitelli şubesini de tanıttı.  Etkinlikte açılış konuşmasını yapan MAPFRE Sigorta CEO’su Stefan Jensen, yol arkadaşları olarak gördükleri iş ortaklarıyla teması artırdıklarını söyledi.

 

MAPFRE Sigorta, İkitelli Genel Servis Araç Onarım Merkezi’nde iş ortaklarını ağırladı. MAPFRE Sigorta CEO’su Stefan Jensen’in açılış konuşmasını yaptığı etkinlikte, MAPFRE Sigorta Bölge Direktörleri ve Yöneticileri müşterilerine sundukları hizmetler ve sektörün genel durumuyla ilgili iş ortaklarıyla görüş alışverişinde bulundu. İş ortakları İkitelli Genel Servis Araç Onarım Merkezi’ni gezerek, verilen hizmetleri yakından tanıma fırsatı da buldu. 

 

MAPFRE Sigorta’nın istikrarlı bir şekilde ilerleyişinde iş ortaklarının rolünün çok büyük olduğunu söyleyen MAPFRE Sigorta CEO’su Stefan Jensen, “İş ortaklarımıza şirketimizi daha yakından tanıtmak, sektördeki konumunu ve stratejilerini geçmişimizi, amaç ve stratejilerimizi paylaşmak amacıyla buluşmaya devam ediyoruz. Bu buluşmaların iş ortaklarımızla aramızda güçlü bağlar oluşması açısından da son derece önemli olduğunu düşünüyoruz. MAPFRE Ailesi olarak hep birlikte, her koşulda en iyi ürünleri ve hizmetleri sunmak için çalışıyoruz” dedi.

 

Jensen:  ‘Önceliğimiz üstün kalitede hizmet’

Hizmet verdikleri tüm branşlarda en yüksek müşteri memnuniyetine ulaşarak en kaliteli hizmeti vermeye odaklandıklarını söyleyen Jensen, şöyle devam etti: “Genel Servis Araç Onarım Merkezlerimiz bu vizyonumuzun bir ürünü. Genel Servislerimiz servis anlayışına yeni bir bakış sunarak yüksek hizmet kalitesini herkes için erişilebilir hale getirdi. Ayrıca Fırsat Kasko sahipleri Genel Servis Araç Onarım Merkezleri’nin tüm hizmetlerinden 7/24 faydalanabiliyor. İndirimli teklif listemize yeni marka ve modelleri de ekledik. Fırsat kasko ürünümüzde sigortalılarımız uygun fiyata, üstün kalitede hizmet alma fırsatını elde edecek. İhtiyaç ve beklentilerin hızla değiştiği günümüzde MAPFRE Sigorta’nın önceliği üstün kalitede hizmet vermek olmaya devam edecek”.

 

Tescilli kalite

MAPFRE’nin Genel Servis Araç Onarım Merkezleri, Uluslararası Oto Onarım Araştırma Merkezi CESVIMAP’ın Gümüş TQ Kalite Sertifikası’na sahip. 7/24 hizmet sunan merkezlerde araçların onarımı; uluslararası kalite standartlarına uygun olarak, uzman teknisyenler tarafından yapılıyor. MAPFRE Sigorta, onarımını gerçekleştirdiği araçlara yaptığı onarım için araç satış görmediği takdirde ömür boyu garanti fırsatı da sunuyor. Bunun yanı sıra onarım gören araçlara, ruhsat sahibi değişmemesi kaydı ile yedek parça, boya ve işçilik işlemleri için de ömür boyu garanti veriliyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Yerel Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *