«
  1. Anasayfa
  2. Spor
  3. Off-road yarış pilotları, deprem bölgesindeki çocuklara destek için yarışacak

Off-road yarış pilotları, deprem bölgesindeki çocuklara destek için yarışacak

off-road-yaris-pilotlari-deprem-bolgesindeki-cocuklara-destek-icin-yarisacak.jpg

Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) iş birliği ile deprem bölgesindeki çocuklara destek olmak amacıyla bir yarış etkinliği düzenliyor. Etkinlikten elde edilecek gelirlerin tümü depremden etkilenen çocukların öncelikli ihtiyaçlarına destek olarak TOG’a aktarılacak.

Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, şubat ayında meydana gelen ve ülkemizi derinden etkileyen deprem afetinin yaralarını sarmak üzere çalışmalarına devam ediyor. Anadolu Isuzu bu kapsamdaki çabalarına ek olarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) iş birliği ile bir off-road yarış etkinliği düzenliyor.

15 Nisan 2023 Cumartesi günü Turkcell Platinum Park’ta Isuzu D-Max pick-up araçlarla düzenlenecek olan yarışta, off-road yarış pilotları araziye çıkacak. Etkinlikten elde edilecek olan gelirin tamamı deprem bölgesindeki çocuklara destek faaliyetlerinde kullanılmak üzere Toplum Gönüllüleri Vakfına bağış olarak aktarılacak. Etkinlikte Toplum Gönüllüleri Vakfı da kuracağı özel stantta ziyaretçilere destek çalışmaları ile kampanya hakkında bilgiler verecek.

20 yarış pilotunun Isuzu D-Max araçlarla katılacağı yarış etkinliği, Anadolu Isuzu’nun uzun dönem sponsoru olduğu Turkcell Platinum Park’ta 15 Nisan Cumartesi günü saat 14:00’te başlayacak. Etkinlik, yarış etaplarının ardından 16:00’da düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Yerel Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *