«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Prime Video, İlk Türk Original Dizisi Düğüm'ün Fragmanını Yayınladı

Prime Video, İlk Türk Original Dizisi Düğüm'ün Fragmanını Yayınladı

prime-video-ilk-turk-original-dizisi-dugumun-fragmanini-yayinladi.jpg

Türk Original dizisi Düğüm, 23 Şubat’ta sadece Prime Video’da yayınlanacak.

Prime Video, ilk Türk Original dizisi Düğüm‘ün fragmanını yayınladı. Heyecan verici sekiz bölümlük polisiye drama dizisi, 23 Şubat’ta Prime Video’da yayına girecek. Prime Video üyeleri, sekiz bölümlük dizinin ilk üç bölümünü hemen izleyebilecek, geri kalan bölümler ise haftalık olarak yayınlanmaya devam edecek. Prime Video, Amazon Prime üyeliğinin bir parçasıdır. Prime üyeleri, ayda sadece 39 TL’ye tek bir üyelikte tasarruf, kolaylık ve eğlencenin tadını çıkarıyor.

OGM Pictures yapımı polisiye dram/gerilim türündeki dizi Düğüm’ün yapımcılığını Onur Güvenatam, yönetmenliğini ise Can Ulkay üstleniyor.

Bergüzar Korel‘in hırslı ve idealist bir haberci olan Neslihan Turan’ı canlandırdığı hikayede, Caner Cindoruk işinde başarılı ve güvenilir komiser Nejat rolünü, Serkan Altunorak Neslihan’ın eşi rolünde duygusal ve kırılgan bir akademisyen olan Vural karakterini, İbrahim Selim Neslihan’ın sunduğu “Tek Gerçek” programının yapımcısı rolünü üstlenirken; rakip kanalın televizyoncusu rolünde Ece Dizdar yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Neslihan’ın asistanı rolünde Itır Esen ve Neslihan’ın oğlu Can rolündeyse Kaan Meriç Sezen yer alıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Yerel Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *