«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. Puratos Türkiye, Çalışan Destek Programı’nı Başlattı

Puratos Türkiye, Çalışan Destek Programı’nı Başlattı

puratos-turkiye-calisan-destek-programini-baslatti.jpg

Puratos Türkiye, PERYÖN Kongre’nin sponsorları arasında yerini aldı.

 

 Pastacılık, ekmekçilik ve çikolata sektörlerine sunduğu kaliteli ürün ve çözümlerle kendi alanının küresel lideri olan Puratos Türkiye, 5-6 Ekim tarihlerinde Cemal Reşit Rey’de gerçekleşecek PERYÖN Kongre’nin gümüş sponsoru olarak yer alacak. Puratos Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Ebru Pilav ile Puratos Türkiye Stratejik Müşteriler Satış Direktörü Mehmet Ağartan, Kongre’nin ilk günü "Fark Yaratan Yenilikçi Bir Organizasyon Yaratmak” konulu bir oturumla konferans katılımcılarıyla birlikte olacak. 

 

100 yılı aşkın bir süredir dünya çapında pastacılık, ekmekçilik ve çikolata sektörlerine kaliteli ürünler ve çözümler sunan Puratos’un Türkiye operasyonu, 5-6 Ekim tarihlerinde Cemal Reşit Rey’de gerçekleşecek PERYÖN Kongre’de gümüş sponsor olarak yer alacak. Sponsorluk kapsamında, Kongre’nin ilk günü gerçekleşecek "Fark Yaratan Yenilikçi Bir Organizasyon Yaratmak” konulu oturuma, Puratos Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Ebru Pilav ile Puratos Türkiye Stratejik Müşteriler Satış Direktörü Mehmet Ağartan ev sahipliği yapacaklar.

 

İnovatif kurum kültürü becerileri geliştiriyor

Puratos Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Ebru Pilav, Kongre’deki oturumda kurumlardaki inovasyon kültürünün nasıl oluşturulması gerektiğinden, bu alandaki liderlik yaklaşımına, stratejinin nasıl belirleneceğine, kurumun amacı ile inovatif kültürün bağı, tüm bunlara şirketin bakışını şekillendiren liderlik yaklaşımı ya da liderliği şekillendiren inovasyonun önemi gibi konulara değineceklerini açıkladı. Kurumların ne kadar inovatif olursa çalışanların inovatif becerilerinin de o kadar artacağını vurgulayan Pilav, “Gelecek becerilerinin geliştirilmesi günümüz iş dünyasının en önemli önceliği. Kendi çalışmalarımızı referans alarak görüyoruz ki inovatif kurum kültürü, çalışana becerilerini geliştirmek için gerekli olan öğrenme ve gelişim ortamını doğal olarak sunuyor. Puratos olarak akademi ve özel sektörü bir araya getiren yenilikçi çalışmalara öncülük ediyor, bu sinerjinin tüm çalışanlarımıza nasıl pozitif yansıdığını gözlemliyoruz” dedi.  

 

İnovasyon tüm Puratos ekosistemini ileri taşıyor

"Fark Yaratan Yenilikçi Bir Organizasyon Yaratmak” oturumun diğer konuşmacısı Puratos Türkiye Stratejik Müşteriler Satış Direktörü Mehmet Ağartan ise müşteriye yakın inovasyondan bahsedecek. Mehmet Ağartan, Puratos’un genlerinde var olan yenilikçi yaklaşımın sadece müşterileri değil, çalışanları ve tüm Puratos ekosistemini etkileme gücüne sahip olduğunu ifade etti. Puratos’un sürdürülebilirliği merkezine alarak ortaya koyduğu tüm yenilikçi çalışmalarının, şirketin küresel taahhütleriyle de uyum içinde olduğuna dikkat çekti. Şirket, dünya çapındaki tüm faaliyetlerini daha iyi bir gezegen, daha iyi bir yaşam, daha fazla sağlık ekseninde yapılandırıyor. 

 

Dünyanın en yenilikçi şirketlerinden biri

100 yıllık dünya devi Puratos’un tüm süreçleri inovasyonu teşvik eden bir kültürel altyapı ile şekilleniyor. Dünyanın en önemli pasta, ekmek ve çikolata markalarının en büyük tedarikçisi olan Puratos, sürdürülebilir bir yaşamın inşa edilmesinde gıda alanının kritik önem taşıdığı gerçeğini, her çalışmasında ve adımında vurguluyor. Sürdürülebilirlik konusunu, müşterileri için vazgeçilmez bir başlık haline getirirken, çalışanlarını da bu sorumluluğun yüklenicileri olarak konumluyor. Puratos Magic programı, İnovasyon Tüneli programı ve Strateji geliştirme programı gibi farklı programlarla, çalışanlarını fikir geliştirmeye ve daha iyi iş başarısına dahil ediyor. Gelirinin yüzde 2,44'ünü Ar-Ge'ye yatıran Puratos, dünya çapında 94 İnovasyon Merkezi’nde 1100'den fazla Ar-Ge araştırmacısı ve teknik danışman istihdam ediyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Yerel Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *