«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. QNB eFinans'ta üst düzey atama

QNB eFinans'ta üst düzey atama

qnb-efinansta-ust-duzey-atama.jpg

e-Dönüşümün önde gelen fintech şirketlerinden QNB eFinans’ın yeni dönem Satış ve Pazarlama süreçlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlke Altın oldu. 

2013’ten bu yana, e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv, e-İrsaliye, e-Fatura uygulamaları başta olmak üzere tüm e-dönüşüm ürünlerinde yenilikçi çözümler sunan ve Avrupa’nın en iyi e-Fatura çözüm sağlayıcılarından biri olan QNB eFinans, şirketlerin dijitalleşme sürecine liderlik ederken kadrosunu da genişletmeye devam ediyor. Şirket, son olarak finans ve dijitalleşme süreçlerine hakimiyeti ve bu konudaki yetenekleriyle bilinen İlke Altın’ı kadrosuna kattı.

Profesyonel kariyerine 2000 yılında başlayan, finans sektöründeki çeşitli pozisyonlarda görev almış ve pek çok başarılı projeye imza atmış İlke Altın, lisans eğitimini Koç Üniversitesinde tamamladı. Galatasaray Üniversitesi İşletme lisansüstü eğitiminden sonra İktisat Yatırım’da online borsa platformu olan borsadirekt.com platformunda görev aldı. 2002 yılında Oyakbank (ING) 1. MT Grubuna dahil olmasını takiben Ticari Bankacılık Grubu ve Harbiye Şubesi’nde görev aldı. 2004 yılında Finansbank Merkez Şube’ye transfer olan Altın, şubecilik kariyerinde odaklandığı çok uluslu firma portföyü sayesinde muhabir bankacılık yapılandırılmış fonlama bölümünün dikkatini çekti ve bu bölüme atanarak uzun süre bankanın küresel muhabir banka portföyüyle ilişkilerini yürüttü. Bankanın sendikasyon ve seküritizasyon projelerinde aktif görev alan Altın, daha sonra ticari bankacılık alanında ilk kez CRM uygulamalarını hayata geçiren Finansbank’ın Ticari Pazarlama Grubuna dahil oldu. Aynı dönemde Turkish Bank’a muhabir bankacılık müdürü olarak transfer olan Altın, bu bankanın da 100 yıllık tarihinde ilk kez ABD Tarım Bakanlığı nezdindeki GSM tarım kredisi limitlerini tesis etti.

2013 yılı başında Finansbank’a dönüşüyle birlikte Nakit Yönetimi Bölümünde kurumsal şubeler yöneticiliği yapan Altın, bir yıl gibi sürede bankanın nakit yönetimi alanında 15 bin DBS sistemi üyesi hedefine ulaşmasını sağlayan projelerde ekiple beraber başarı gösterdi.

Aynı yıl kurulan Finansbank’ın e-dönüşüm sürecinde bankanın iştiraki eFinans’a atanan Altın ve saha satış müdürlüğü, kanal satış ve iş ortakları müdürlüğü, tüm satış birimleri müdürlüğü gibi görevleri üstlendi. Ayrıca, uluslararası alanda EESPA Avrupa e-Fatura Servis Sağlayıcıları Derneği’nde üye temsilcisi olarak görev yapan Altın, son olarak, QNB eFinans’ın ödeme cihazı sağlayıcıları ve ödeme kuruluşlarıyla ilişki ve stratejilerini yönetmiş ve 2022 yılı başı itibariyle PayTR CSO’su olarak göreve başlamıştır. İlke Altın, bu ikinci QNB eFinans döneminde ise QNB eFinans Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam edecek.

Profesyonel seviyede İngilizce, Fransızca ve İtalyanca bilen İlke Altın, evli ve bir çocuk babasıdır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Yerel Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *