«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. Savunma sanayi için projeler geliştiren Kimpur, ‘Savunma ve Havacılık Sanayii İmalatçılar Derneği’ne (SaSaD) üye oldu

Savunma sanayi için projeler geliştiren Kimpur, ‘Savunma ve Havacılık Sanayii İmalatçılar Derneği’ne (SaSaD) üye oldu

savunma-sanayi-icin-projeler-gelistiren-kimpur-savunma-ve-havacilik-sanayii-imalatcilar-dernegine-sasad-uye-oldu.jpg

Üretimini yaptığı poliüretan sistemler ayakkabı, otomotiv, mobilya ve yalıtım-inşaat, ısıtma-soğutma sektörlerinde kullanılan ve Türkiye’nin yüzde yüz yerli poliüretan sistemleri üreticisi Kimpur, savunma sanayi için geliştirdiği projeler kapsamında çalışmalarını en üst seviyeye taşımak ve daha fazla projelere imza atmak amacıyla Savunma ve Havacılık Sanayii İmalatçılar Derneği (SaSaD) üyeliğini gerçekleştirdi.

 

39 yıllık deneyimi ile poliüretan sektörünün önde gelen şirketlerinden Kimpur, savunma sanayiye hammadde üretme üzerine geliştirdiği proje çalışmalarına yönelik faaliyetlerini artırma hedefleri doğrultusunda SASAD’a üye oldu. Türk Savunma ve Havacılık Sanayii’nin yurt içinde ve uluslararası platformlarda savunucusu olan SaSaD, Türkiye’de savunma ve güvenlik alanında dışa bağımlılığı en aza indirmeyi ve uluslararası alanda rekabet edebilen bir sanayi oluşumuna katkıda bulunmayı hedefleyen faaliyetler gerçekleştiriyor. Sektör paydaşları arasında iş birliğini pekiştirecek ve sinerji yaratacak platformlar oluşturan SaSaD, üyelerinin talep ve beklentileri doğrultusunda çözümler üretiyor.

 

Ar-Ge merkezlerinin 27 kişilik donanımlı bir ekipten oluştuğuna dikkat çeken Kimpur CEO’su Cavidan Karaca şunları söyledi: “Mayıs 2017 tarihinden itibaren Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Ar-Ge Merkezi sertifikasına sahip olan bir şirket olarak, sektöründe uzman Ar-Ge ekibimiz sayesinde, sürdürülebilir ve yüksek katma değerli ürünler üretmeye devam ediyoruz; hem üniversitelerle hem müşterilerimizle yeni ürünler geliştiriyoruz. Savunma Sanayi de bu şekilde radarımıza girdi. Mevcut projelerimiz ve portföyümüze katacağımız yeni projelerle savunma sanayimize, ülkemize hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” 

 

SaSaD’ın güçlü ağında yer alarak savunma sanayiye yönelik çalışmalarını artırmayı hedefleyen Kimpur, büyüyen iş hedefleri doğrultusunda bu önemli endüstriye yönelik hammadde geliştirme projeleriyle güçlü adımlar atmaya devam edecek. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Yerel Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *