«
  1. Anasayfa
  2. Spor
  3. Seferihisar Belediye sporcuları taekwondo arenasında parlıyor

Seferihisar Belediye sporcuları taekwondo arenasında parlıyor

seferihisar-belediye-sporculari-taekwondo-arenasinda-parliyor.jpg

İzmir’de düzenlenen Taekwondo Ümitler Şampiyonası’nda Seferihisar Belediyesi sporcusu Onur Kadir Kılıç, gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çekti. Tüm güçlü rakiplerini mağlup ederek altın madalya kazanan Kılıç, Seferihisar’ı gururla temsil etti. Bu büyük başarının ardından gözler, Erzurum’da düzenlenecek olan Türkiye Taekwondo Şampiyonası’na çevrildi. Onur Kadir Kılıç, Seferihisar Belediyesi’nin bayrağını orada gururla taşıyacak ve başarılarına yenilerini ekleyecek.

Ayrıca, taekwondonun bir diğer önemli yüzü Mustafa Özinan da unutulmaz bir başarıya imza attı. İzmir’de düzenlenen Taekwondo Teknik Poomse Şampiyonası’nda altın madalyayı kazanan Özinan, yetenekleriyle adından söz ettirdi. Aynı zamanda yıldızlar kategorisinde de yer alacak olan Özinan, Seferihisar’ın adını Türkiye genelinde gururla temsil edecek.

Sporcuların elde ettiği büyük başarılardan dolayı gurur duyduğunu belirten Seferihisar Belediyesi Milli Taekwondo Antrenörü Sabah Vural; “Taekwondo antrenörü olarak, spora ve genç yeteneklere rehberlik etmek beni mutlu ediyor. Her gün onların hayatlarına dokunabilme fırsatı bulmak, onların geleceklerine katkıda bulunmak, iyi birer birey olmalarını sağlamak benim için büyük bir ayrıcalık. Milli sporcu ve milli antrenör olarak, mesleğimi hakkıyla yapmanın gururunu yaşıyorum. Bu büyük misyonu yerine getirebilmemde desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız İsmail Yetişkin’e, müdürüme ve tüm ekibimize içten teşekkürlerimi sunuyorum. Onların desteği ile elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Yerel Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *