«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. ‘’Şehirde Kimse Yokken’’ Yeni Sezona Kapalı Gişe Başladı!

‘’Şehirde Kimse Yokken’’ Yeni Sezona Kapalı Gişe Başladı!

sehirde-kimse-yokken-yeni-sezona-kapali-gise-basladi.jpg

 Kadınlık ve erkeklik üzerine pek çok tartışmayı masaya yatıran,‘’Hayat bir masal mıdır? Masalsa bir sonu var mıdır? Mutlu son yoksa bu hayatta o zaman hayat dediğimiz şey masal mı, acı gerçeğin ta kendisi mi?’’ sorularına cevap arayan Zorlu PSM prodüksiyonu olan Şehirde Kimse Yokken’in oyuncu kadrosunda Elçin Sangu, Kerem Arslanoğlu, Ersin Arıcı, Elif Ürse ve Ali Seçkiner Alıcı yer alıyor. Tiyatroseverler tarafından ilgiyle takip edilen oyun, sezon boyunca Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde izleyicisiyle buluşmaya devam edecek. 

 

Zorlu PSM’nin yerli yazarlı ilk prodüksiyonu olma unvanını taşıyan, sahnelendiği ilk yıl Deniz Seviyesi Tiyatro Festivali’nin açılış oyunu olarak da tiyatroseverlerle buluşan tiyatro oyunu Şehirde Kimse Yokken, çağdaş yazarlardan Ahmet Sami Özbudak’ın birbiri ile paralel iki öyküyü kaleme aldığı ve simgesel anlatılarla hikayesini zenginleştirdiği, ödüllü oyunların yönetmeni Lerzan Pamir’in rejisiyle ve oyuncu kadrosunda Elçin Sangu, Ali Seçkiner Alıcı, Elif Ürse, Kerem Arslanoğlu ile Ersin Arıcı’nın yer aldığı Şehirde Kimse Yokken oyunu, gerilim ve yer yer mizah ögeleriyle bezeli mistik anlatısıyla sezon boyunca Zorlu PSM’de sahnelenecek.

 

Elçin Sangu, Kerem Arslanoğlu, Ersin Arıcı, Elif Ürse ve Ali Seçkiner’in başrolünde olduğu Şehirde Kimse Yokken’in 4 Kasım biletleri passo’de satışta

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori – Avantajlı Dönem Fiyat: ₺165,00

2. Kategori – Avantajlı Dönem Fiyat: ₺132,00

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Yerel Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *