«
  1. Anasayfa
  2. Teknoloji
  3. Solo Cut Modu endüstriye tanıtan HONOR 70, Türkiye’ye geliyor

Solo Cut Modu endüstriye tanıtan HONOR 70, Türkiye’ye geliyor

solo-cut-modu-endustriye-tanitan-honor-70-turkiyeye-geliyor.jpg

HONOR, Çin’de piyasaya çıkmasının ardından ülkenin en çok satan telefonu haline gelen yeni modeli HONOR 70’i Türkiye’ye getiriyor. Öne çıkan fotoğraf yeteneklerinin yanı sıra, vlog için çığır açacak Solo Cut mod özellikleriyle dikkat çeken HONOR 70, Sony IMX800 sensörünü dünyada ilk kez kullanan telefon olarak öne çıkıyor. 

 

Küresel teknoloji markası HONOR, üst düzey N Serisi akıllı telefon serisinin en son üyesi HONOR 70’i Türkiye’de satışa çıkarıyor. Etkileyici bir üçlü kamera sisteminin yanı sıra zarif, şık ve simetrik bir kavisli tasarıma sahip olan HONOR 70, performans ve işlevsellik alanlarında yenilikler getirerek güçlü ve üstün bir kullanıcı deneyimi sunuyor. 

 

Sektörde bir ilk olan Solo Cut modu özelliğiyle gelen telefon, kullanıcıların aynı anda iki farklı video kaydetmesine olanak sağlıyor. Topluluk içinde tek ya da birden fazla kişiye odaklanıp, aynı anda o kısımdan farklı bir video da çıkaran bu özellik Vlog çekimlerine yepyeni bir pencere açacak. 

 

N Serisinin kavisli Çift Halkalı tasarımını devam ettiren HONOR 70, sadece 7,91 mm kalınlık ile 178 g ağırlığında ve  6.67 inç OLED 58° Kavisli Ekran ile birlikte geliyor.

 

Çarpıcı Fotoğrafçılık için Sony IMX800 Kamera Sensörü

Sony’nin IMX800 sensörününün ilk kez kullanıldığı HONOR 70, özellikle arkadan aydınlatmalı ve gece çekimlerinde, daha parlak ve daha ayrıntılı çekimler için daha fazla ışık yakalayabiliyor. HONOR 70 aynı zamanda Makro Kamera olarak da kullanılabilen 50MP 122° Ultra Geniş kamera ve 2 MP derinlik kamerasıyla da dikkat çekiyor. 

 

HONOR 70 Serisi, yapay zeka ve HONOR'un tescilli görüntüleme çözümü HONOR Image Engine tarafından desteklenen, tutarlı yüksek çözünürlüklü görüntüler ve çekimler sunan sektör lideri Hesaplamalı Fotoğrafçılık özelliğine de sahip. 

 

Snapdragon 778G Plus ile Üstün Performans

HONOR 70, Snapdragon 778G Plus işlemcisinden gücünü alıyor. Cihaz, benzersiz bilgi işlem mimarisi, lider güç verimliliği, yenilikçi oyun ve güçlü 5G bağlantısı sunuyor. HONOR 70 Serisi, Android 12 tabanlı en yeni HONOR Magic UI 6.1'e sahip ilk HONOR N Serisi akıllı telefon olarak da öne çıkıyor. 

 

HONOR 70, gücünü ulta-büyük 4800mAh pilden alıyor ve tam gün kullanım için kesintisiz güç sağlıyor. Özel üretim tek hücreli çift döngülü pil tasarımı ve 66W HONOR SuperCharge teknolojisiyle gelen HONOR 70, dahili şarj adaptörüyle sadece 20 dakikada yüzde 3’ten yüzde 60’a şarj edebiliyor.

 

HONOR 70 modeli Gece Yarısı Siyahı ve Zümrüt Yeşili renkleriyle Türkiye’de satışa çıkacak. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Yerel Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *