«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. TatilBudur'dan Kazandıran Tatil Paketi

TatilBudur'dan Kazandıran Tatil Paketi

tatilbudurdan-kazandiran-tatil-paketi.jpg

Değerli turizm destinasyonlarında keyifli tatil deneyimlerine aracılık eden Tatilbudur.com; Kıbrıs otellerine özel tam bir tatil paketi ile baharı karşılıyor. Konaklama, uçak bileti ve transferin bir arada olduğu, aynı zamanda uçak biletini de aynı ekran üzerinden tek adımla hızlıca alabilecekleri avantajlı paketi misafirlerine sunuyor.

Eğlenmek, dinlenmek ve keşfetmek için birçok rotaya aracılık eden Tatilbudur.com; sıcacık iklimi ve eğlenceleri ile meşhur, birçok kültürden etkilenen mutfağı ve gurme mezeleri ile göz önünde olan Kıbrıs’da keyifli bir tatil için, kullanıcıların ihtiyaç duyabileceği tüm hizmetleri tek ekran üzerinden paket olarak sunuyor.

Her mevsim tatile elverişli iklimi, vizeye gerek duymadan gidilebilecek bir rota olmasıyla tatilcilerin gözdesi olan yavru vatan Kıbrıs; tarihiyle, deniziyle, plajıyla ve lüks otelleri ile hayallerdeki tatili vaat ediyor. İçerisinde Girne, Lefkoşa, Mağusa ve Güzelyurt olmak üzere birbirinden güzel şehirleriyle Kıbrıs,  doğa ile baş başa olmak kalabalıktan uzaklaşmak ve temiz hava almak isteyenleri Beşparmak dağları boyunca oluşan parkurlarda bol oksijenli yürüyüşler yapmaya davet ediyor. 

Her yaz binlerce turistin akınına uğrayan Kıbrıs, eğlence dolu plajları ile aktivite cenneti olurken sakinlik arayanların tercih edeceği göz alıcı sahilleriyle de tatil severleri heyecanlandırıyor. Akdeniz’in incisi olan Kıbrıs’ın bütün güzelliklerini deneyimlemek isteyenler için tam bir tatil paketi sunan Tatilbudur.com; konaklama uçak bileti ve transferin bir arada olduğu kazandıran paketi ile misafirlerini bekliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Yerel Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *