«
  1. Anasayfa
  2. Teknoloji
  3. Tivibu 2023'e dolu dolu başladı

Tivibu 2023'e dolu dolu başladı

tivibu-2023e-dolu-dolu-basladi.jpg

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, yeni yılda da birbirinden özel içerikleri ekranlara getiriyor. Platform Ocak ayında Kore yapımı dizi ve filmlerin yanı sıra geçtiğimiz yıla damgasını vuran yapımları izleyicilerle buluşturuyor. Tivibu Kirala-Satın Al klasöründe ‘Suikast Treni’ dikkat çeken filmler arasında yerini alırken, ‘Tenet’ ve ‘İnsanlar İkiye Ayrılır’ gibi başarılı yapımlar da Tivibu Film Klasörü’nde izleyicilerin beğenisine sunuluyor. Tivibu ayrıca dünyanın önde gelen çocuk içeriklerini yayınlayan Moonbug kanalını platforma dahil etti.

Türkiye’nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, 2023’te de dramdan komediye, fantastikten bilim kurguya birbirinden özel içerikleri seyircisiyle buluşturmaya devam ediyor. 

Yılın ses getiren filmleri Tivibu’da

 Geçtiğimiz yıl vizyona giren Brad Pitt ve Joey King gibi başarılı isimlerin kadrosunda yer aldığı Suikast Treni ile yine 2022 yılının dikkat çeken yapımlarından biri olan Gerçek Kahraman filmi Kirala-Satın Al klasöründe sinemaseverlerle buluşuyor. Ayrıca, Oscar dahil 6 ödül kazanan ve gişede hasılat rekoru kıran Robert Pattinson’un başrol oynadığı bilim-kurgu filmi Tenet de Tivibu Film Klasöründe ekranlara geliyor. Ayrıca kadrosunda Burcu Biricik, Pınar Deniz, Metin Akdülger, Aras Aydın gibi sevilen oyuncuların yer aldığı İnsanlar İkiye Ayrılır filmi de Tivibu Film Klasörü’nde yer alıyor.

Sevilen Kore yapımları yeni yılda Tivibu’da 

Kore film ve dizilerinin ön plana çıktığı ocak ayında; 2021 yılında vizyona giren ve Bruce Geller’in Mission: Impossible serisine dayanan aksiyon-komedi yapımı Mission: Possible filmi Tivibu kullanıcılarının beğenisine sunuluyor. Dram sevenlerin beğenisini kazanan My Lovely Angel filmi de ocak ayında izleyicilerle buluşuyor. 

Tivibu ayrıca yeni yılda Güney Kore dizilerini de platforma ekliyor. Tivibu Ocak ayında dizi severlerin beğenerek izlediği Best Mistake: The Movie, Damn Good Company ve Alice, The Final Weapon yapımlarını ekranlara getiriyor.

Moonbug ile çocuklara özel birbirinden eğlenceli yapımlar

Çocuklara özel yapımları seyircilerle buluşturan Tivibu, yeni yılda, dünyanın önde gelen okul öncesi çocuk içeriklerine sahip kanallarından Moonbug Kids kanalını platforma dahil etti.  Çocuk izleyicilerin en çok izlediği yapımlardan Supa Strikas, Cocomelon, Blippi Wonders, Arpo, Little Baby Bum yapımları Moonbug Kids kanalında Tivibu müşterilerinin beğenisine sunuluyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Yerel Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *