«
  1. Anasayfa
  2. Spor
  3. Tour Of Antalya'nın Kemer – Tahtalı etabı yapıldı

Tour Of Antalya'nın Kemer – Tahtalı etabı yapıldı

tour-of-antalyanin-kemer-tahtali-etabi-yapildi.jpg

Tour of Antalya Powered By Akra 2024’ün Kemer – Tahtalı Antalya etabı yapıldı.

Bu yıl 5’incisi düzenlenen yarışın Kemer – Tahtalı etabının startına, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Vekili Mustafa Bilici, Kemer Jandarma Komutanı Ömer Seyhan, Kemer Emniyet Müdürü Harun Mere, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, Barut Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Barut, Tour of Antalya Proje Direktörü Haluk Özsevim, Kemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kamil Bozkurt katıldı.

Kemer Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayan Kemer – Tahtalı etabının startını, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz verdi.

Uluslararası Bisiklet Birliği’nin (UCI) elit erkekler uluslararası yol bisikleti takviminde 2.1 kategorisinde yer alan ve 4 gün 4 etaptan oluşan “Tour Of Antalya Powered By Akra” uluslararası bisiklet yarışının, Argeus Travel & Events ile Yedi İletişim tarafından 2018 yılından bu yana düzenleniyor.

Türk bisikletinin marka organizasyonu olan Tour Of Antalya Powered By Akra 2024’e 16 ülkeden 25 takım ve 175 bisikletçi katılıyor.

 

Başkan Topaloğlu, Sports TV canlı yayınına katıldı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Tour Of Antalya Powered By Akra 2024’ü takip eden Sports TV’nin canlı yayın konuğu oldu. Yarışlar öncesinde canlı yayında Kemer ve Kemer’in bisiklet turizmi hakkında bilgiler veren Başkan Topaloğlu, Kemer’in Türkiye’nin en önemli bisiklet destinasyonları arasında yer aldığını söyledi.

 

Başkan Topaloğlu’nun doğum gününü kutladılar

Başkan Topaloğlu’nun doğum günü nedeniyle yarışlar öncesinde anons yapılarak Başkan Topaloğlu’nun doğum günü kutlandı.

Başkan Topaloğlu’nun, “yarışlar doğum günüme özel olarak düzenleniyor” demesi renkli görüntülerin çıkmasına neden oldu.

Yarışlara, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Antalya Valiliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun yanı sıra ilçe belediyeleri ve Antalya merkezli kamu kurumları destek veriyor.

Yarışlar, Pazar günü yapılacak Antalya – Antalya etabıyla sona erecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Yerel Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *