«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. “Yazzfest" çocukları misafir etmeye başladı

“Yazzfest" çocukları misafir etmeye başladı

yazzfest-cocuklari-misafir-etmeye-basladi.jpg

Kadıköy Belediyesi, yediden yetmişe herkesin kültüre, sanata, spora ve eğlenceye doyacağı festival programlarına bir yenisini daha ekledi. Kadıköy Belediye Başkanı Av. Şerdil Dara Odabaşı’nın açılışını gerçekleştirdiği, çocuklar için birbirinden renkli oyun parkurlarının yer aldığı “Yazzfest” başladı.

Kalamış Atatürk Parkı’nda okulların da tatil olmasıyla birlikte çocukların sosyalleşeceği, güvenli bir alanda oynamanın keyfini doyasıya yaşayacağı festival, vazgeçilmez bir alan olacak. Survivor, modüler park, ağ labirent, twister, mini golf, mini futbol, mini bowling, atölyeler gibi birbirinden eğlenceli oyun alanlarının yer aldığı ve sürpriz etkinliklerin gerçekleştirileceği Yazzfest, yaz boyunca 11.00-23.00 saatleri arasında çocukları misafir edecek. Çocukların zihinsel, fiziksel ve motor gelişimlerini destekleyen oyun parkurlarıyla Yazzfest, çocuklara eğlenceli bir ortam sunuyor. Festival alanındaki oyun parkurlarından Survivor Parkuru’na 4-8 yaş grubu çocuklar refakatçi ile 8-12 yaş grubu çocuklar refakatçi olmadan katılım sağlayabilecek. Modüler parkura, 2-6 yaş grubu çocuklar refakatçi ile katılırken 6-12 yaş grubu çocuklar refakatçi olmadan oyun alanının keyfine varacak. 3-12 yaş grubu çocukların katılım sağlayabileceği Ağ Labirent için ise refakatçi, ağ içine giriş yapmadan sadece gözlemci olarak katılım sağlayabilecek. 

Türkiye’nin en büyük ve en fazla parkur çeşitliliğine sahip oyun parkurları Kadıköy Belediyesi’nin organizasyonuyla yaz boyunca Kalamış Atatürk Parkı’nda olacak. 14 Temmuz Cuma günü misafirlerini ağırlamaya başlayan festival, 3 Eylül Pazar günü sona erecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Yerel Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *