«
  1. Anasayfa
  2. Teknoloji
  3. Yeni Medya MasterClass İçin Geri Sayım!

Yeni Medya MasterClass İçin Geri Sayım!

Yeni Medya MasterClass İçin Geri Sayım!

Co-Founder Academy ve GamFed Türkiye iş birliğiyle düzenlenen Yeni Medya MasterClass eğitim programı için başvurular açıldı.

Günümüzde sürdürülebilir kalkınma ve inovasyonun öneminin artmasıyla birlikte, eğitim alanında da yenilikçi yaklaşımlar ve metodlar büyük bir dönüşümü tetikliyor. Bu anlayışın bir yansıması olarak, Co-Founder Academy ve uluslararası oyunlaştırma federasyonu Gamfed Türkiye iş birliğinde, sektör profesyonelleri ve girişimciler için kapsamlı bir eğitim programı hayata geçiriyor. Yeni Medya Masterclass adını taşıyan bu program, katılımcılarına yeni medya teknolojileri, dijital pazarlama, influencer marketing, Web 3.0, NFT & Metaverse gibi alanlarda derinlemesine bilgi ve beceriler kazandırmayı amaçlıyor.

64 saatlik yoğun bir program olarak tasarlanan Yeni Medya Masterclass, katılımcıların temel yetkinliklerden ileri düzey uygulamalı görevlere kadar geniş bir yelpazede eğitim almasını sağlayacak. Program, 30 saat temel yetkinlik dersleri, 15 saat uygulamalı eğitim görevleri, 10 saat birebir mentorluk görüşmeleri ve 9 saat bitirme projesi hazırlama sürecinden oluşuyor. Eğitimler, alanında uzman isimler tarafından verilecek ve katılımcılara mentorluk, proje çalışması ve sunumlar gibi birçok fırsat sunulacak.

 Yeni Medya MasterClass İçin Geri Sayım!

Yeni Medya MasterClass Programı

Co-Founder Academy ve GamFed Türkiye iş birliğiyle düzenlenen Yeni Medya MasterClass eğitim programı, yeni medya teknolojilerinden başlayarak, dijital pazarlama, influencer marketing, yeni medyada girişimcilik, Web 3.0, NFT & Metaverse, kullanıcı deneyimi tasarımı, oyun tasarımı ve oyunlaştırma, yapay zeka araçları gibi çeşitli konuları kapsayacak şekilde tasarlandı. Katılımcılar, bu eğitimler sayesinde etkili içerik oluşturma ve paylaşım tekniklerinden, hedef kitle ve rakip analizine, dijital reklam araçlarından sanal ortamların ve blok zinciri tabanlı çözümlerin kullanımına kadar geniş bir bilgi ve beceri setine sahip olacak.

Yeni Medya MasterClass İçin Geri Sayım! - Mürsel Ferhat Sağlam

Değişen Medya Trendleri İçin: Yeni Medya MasterClass

Yeni Medya MasterClass programının eğitmen kadrosu, alanında uzman isimlerden oluşuyor. ShiftDelete.Net Kurucusu Hakkı Alkan, GamFed Türkiye Kurucusu Ercan Altuğ Yılmaz, Tech Influencer  Samet Jankovic, Web 3.0 Derneği Kurucusu Buğra Ayan, Branding Türkiye Kurucusu Mürsel Ferhat Sağlam, Dijital Pazarlama Uzmanı Şahin İzgi, Gamification Evangelist Kerem Yazıcı, UX/UI Designer Gülpınar Uyar ve XR Akademi Kurucusu Yusuf Özışık gibi profesyonel eğitmenler, katılımcıların yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olacak.

Yeni Medya MasterClass Programı, katılımcılara yeni medya alanında güçlü bir temel ve ileri düzey beceriler kazandırmayı hedeflerken, aynı zamanda bu dinamik sektörde kariyer yapmak isteyen profesyoneller ve girişimciler için benzersiz bir fırsat sunacak. Bu yenilikçi eğitim hamlesiyle Co-Founder Academy ve Gamfed Türkiye, yeni medya alanında bilgi ve becerilerini geliştirmek isteyen herkesi desteklemeyi ve bu alanda bir fark yaratmayı hedefliyor.

Başvuru İçin Son Tarih: 8 Mart

Son başvuru tarihi 8 Mart 2024 olan eğitim programı hakkında detaylı bilgi almak için, Co-Founder Academy ve GamFed Türkiye resmi web sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Son olarak, eğer yeni medya dünyasında bir adım öne çıkmak ve kariyerinizi bu dinamik alanda ilerletmek istiyorsanız, eğitime kayıt olabilirsiniz!

Kaynak: https://habergalerisi.com/yeni-medya-masterclass-icin-geri-sayim-135717-haberi

Bir Cevap Yaz

Yerel Haber Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *